Hibe Kredi Almanın Sırları


Projeniz var ama sermayeniz mi yok?

                                ÜZÜLMEYİN!

Projesi olan, fikri olan herkese devletin 27.000 tl ye kadar yardım ettiğini biliyormuydunuz. Bu saye de herkes hallerine kavuşabilecek. Sermayem yok projemi hayata nasıl geçirebilirim düşüncesine son.




PROJENİ FİKRİNİ GETİR KREDİN HAZIR

Tarım ile mi uğraşmak istiyorsun?
Hayvancılık mı yapmak istiyorsun? 
Teknolojiyi severim ve teknolojik bir projem mi var diyorsun?
Sanayimi yoksa düşündüğün?
Tekstil mi? yoksa Üretim mi? 
Ya da Hizmet mi?

Kendine ait proje ile hayallerin gerçek olabilir. Projeni belirleyip başvuru da bulunman yeterli. Hibe kredin hazır.

KOBİLER DE FAYDALANABİLİR
Mevcut bir işletmeniz varsa ve işinizi büyütme planlarınız varsa tam size göre bir proje. İşletmenizi büyütmek, daha fazla istihdam sağlamak ya da daha fazla mı üretim yapmak istiyorsunuz devlette krediniz her zaman mevcut. 50.000 tl den başlayan ve binlerce liraya ulaşan hibe veya sıfır faizli kredilerle tüm istedikleriniz gerçek olabilir.
2009 yılından bu yana yaklaşık 50.000.000 tl değerindeki projeler hibe ya da sıfır faizli kredilerle devlet tarafından desteklendi ve desteklenmeye de devam ediyor.

Peki nasıl? dediğinizi duyar gibiyim. Bu desteği devletten almak için neler yapmalıyım? Kimlere nasıl başvurmalıyım?  Projemi sunarken nelere dikkat etmeliyim? Projemi nasıl hazırlamalıyım? Bunun gibi birçok soru aklınızda bir yerlerde oluşmaya başlamıştır.

Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası için bir yayın kitap mevcut durumda. Sizi tüm bu karmaşıklıktan uzak tutacak ve her şeyi ayrıntılı ve basit bir şekilde kolayca anlamanız ve uygulamanız için hazırlanmış bir kitap.

Hibe ve Krediler Kitabı çok uzun araştırmalar sonucunda geliştirilmiş ve kanunlara tamamen uygun bir şekilde hazırlanmıştır. Hiçbir gayri resmi bir bilgiyi içersinde bulundurmaz.

Bu hibe ve kredilere ulaşmanız için birçok danışmanlık şirketi kurulmuş durumda. Sizlere danışmanlık hizmetleri sunuyorlar ve karşılığında sizden alacağınız hibe ya da kredi üzerinden komisyon ücretleri talep ediyorlar. Bir örnek vermek gerekirse mesela 27.000 tl değerinde ki hibe ya da sıfır faizli krediyi almak istediğinizde sizden 2.000 tl civarında bir komisyon talep etmektedirler. Tabii ki bu yolda sizin için alternatif olabilir. Fakat sizin için hazırlanmış Hibe ve Krediler Kitabını almak için ödeyeceğiniz küçük bir ücret karşılığında danışmanlık şirketlerinin size sunacakları faydaların hepsini öğrenmiş olacaksınız ve bu şirketlere istedikleri büyük miktarda komisyonlar vermekten kurtulmuş olacaksınız. Hatta Hibe ve Krediler kitabını aldığınızda artı olarak hiçbir ücret ödemeden danışmanlık hizmetini de yanında almış olacaksınız.

Bu kitabın birde artısı var peki nedir bu artı?
Bir iş fikriniz, projeniz yok diyelim. O zaman bir proje oluşturmak için zaman harcamanıza da gerek kalmayacak size Hibe ve sıfır faizli kredi alabilmek için gerekli fikirler sunuluyor bu kitapta. Yani hiçbir projeniz olmasa bile bu kitabı alarak size en kısa yoldan ve etkili bir proje oluşturmanız için fikirler de sunulmuş olacak.

PEKİ BU KİTABIN İÇERİĞİ NELER BİZE NELER ÖĞRETECEK?

Hibe ve kredi nedir
Teşvik nedir
Teşvik bölgesi ne demektir
Hibe verilen bölgeler
Sistem nasıl işliyor
Hibe krediyi kimler veriyor
Hibe kredileri kimler alabiliyor
Bayanlara özek stratejiler
Hibe en çok hangi sektörlere veriliyor
İş fikri olmayanların nasıl iş fikri bulacakları
Girişimci destek programı nedir
Kobi destek programı nedir
Kobilere verilen hibeler ne kadar
Girişimcilere ne kadar hibe veriliyor
Bu destekten faydalanmamız için yapmamız gerekenler
Hibe alma stratejileri

KİTABIN ÖZELLİKLERİ NELER?

Her satışından vergi ödenmektedir
Karışık sistemler en basit haliyle anlatılmıştır
Hibe nasıl alınır sorusuna yanıt verir
Danışmanlık hizmetleri verir
İki farklı kitap bonusu vardır( İş bulma fikri klavuzu ve Proje hazırlama klavuzu)
Bu kitap bir e-kitaptır basılılı hali bulunmaz satın aldığınızda bilgisayarınıza indirip istediğiniz zaman okuyabilirsiniz
Ömür boyu güncellemelere ücretsiz sahip olursunuz
Kitap ve içeriği hakkında 7/24 yardım alabilirsiniz
Kitabın tamamı yasal dayanağı olan stratejilere dayanır ve kitap tamamen yasaldır


Hibe ve Krediler Kitabına hemen sahip olun
Daha ayrıntılı bilgi için www.hibekredi.com adresini ziyaret ediniz

Yazan Unknown 1 Yorum

1 yorum:

değerli bilgiler vermişsiniz paylaşım için teşekkürler

Yorum Gönder