Bonubon İle herşey çok daha kolay


Bonubon, her gün birbirinden farklı yüzlerce kampanyayı sizlere ulaştırır. İlgi alanlarınıza, merak ettiklerinize, yapmayı düşünüp yapamadıklarınıza yada cesaret edemediğiniz her ne varsa sizin belirlediğiniz kriterlere uygun olarak size sunuyor.


Nasıl yani mi?

Sisteme kayıt olduğunuzda kayıt işleminde girdiğiniz mail adresinize mail göndererek sizin belirlediğiniz kriterlere uygun kampanyaları size haber veriyor ve kaçırma şansınızı en aza indiriyor. 

Sisteme facebook hesabınız ile bağlanabiliyorsunuz da. 

Örneğin seçtiğiniz kriterlere göre hangi şehirde kimin konseri var ve konser ne zaman hatta bilet fiyatları ne kadar.
Yada tatil planlarımı yapıyorsunuz. Sizin aradığınız şehirlerde size en uygun tatil yerlerini ve fiyatlarını size sunuyor. 
Üstelik bununla da bitmiyor size en uygun kampanyaları sizin belirlediğiniz kriterlere göre seçip size sunan Bonubon birde size %50 ye varan indirimlerle sunuyor.

Eğitimden sağlığa, teknolojiden alışverişe ve daha bir çok kampayayı kaçırmamak için ve indirimli sahip olmak ve Bonubon fırsatlarını kaçırmamak için Facebook hesabınızla dahil olabilirisiniz.

Size en uygun kampanyayı en uygun fiyata sunan Bonubon'da beğendiğiniz bir kampanyayı bir arkadaşınıza hediye edebiliyorsunuz.

Satın alma işlemlerinde kart bilgilerinizin korunduğundan emin olabilirsiniz. Güvenlik uygulaması bulunmaktadır ve bilgileriniz bildiğiniz gibi direk bankaya iletilir.

Bonubon.com'a üye olmak için tıklayın

Yazan Unknown 5 Yorumlar

5 yorum:

kesinlikle bu yalanlara kanmayın kandırıyorlar inanmayın ben mağdur oldum siz olmayın az paralarda ödemiyoruz rezil olmak cabası.

sakın ve sakın bonubondan alışveriş yapmayın bonubon şikayet i bol bir firma bonubon güvenilir mi diye soranlar okusun kesinlikle kaçın kurtarın kendinizi bizi mağdur ettiler

sikayetvar.com a girip bakın bonubon insanları mağdur etmeyi hobi haline getirmiş sakın ve sakın bonubona güvenmeyin kandırılırsınız

bonubon şikayet , bonubon , güvenilir mi ? , bonubon alışveriş, bonubon dolandırıcı , bonubon yalan üzerine kurulmuş , bonubon müşteri memnuniyeti yok

Bana yardım eden Freeman'nın yardımı ile finansal özgürlüğe sahip olmaktan daha büyük bir sevinç yok, 5.000 USD tutarında işlem gördüm ve 7-8 iş günü içinde 48.500.00 USD toplam kar elde ettim. Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Değerli zamanınızı neden kredi ararken boşa harcıyorsunuz? Şimdi ona ulaşın --- Bize ulaşın whatsapp-- 1- (450) 231 - 4925

Teşekkürler .

Yorum Gönder