Web Sitenize Otomatik Yorum Yazma

Web sitelerinizdeki yazılarınız alakalı yorumlarla dolsun istermisiniz?


Web site sahipleri sitelerini üst sıralara taşımak için tonlarca para dökerek bir çok işlem yaparlar ve bunların neticesinde sitelerini istedikleri aramalarda üst sıralarda görmeyi beklerler.


Web site sahipleri sitelerini üst sıralara taşımak için tonlarca para dökerek bir çok işlem yaparlar ve bunların neticesinde sitelerini istedikleri aramalarda üst sıralarda görmeyi beklerler. Bende sizlere bugün kendimin de denediği ve etkisini gördüğü bir olayı anlatacağım. Anlatacağım hizmet bir çok webmasterın sitelerinde kullanmış olduğum Wordpress için hazırlanmış bir eklenti. Wordpress kullanan web site sahipleri bilirler ki web sitelerini arama motorlarında ön plana çıkarmak için bir çok wordpress eklentisi mevcuttur bu eklentilerin bir kısmı ücretli olurken bir kısmı da ücretsizdir. Benim size bugün tanıtacağım eklenti ise ücretli bir eklenti fakat en başta söylemeliyim ki vereceğiniz ücretin karşılığını kat kat alacağınız bir eklenti.

Evet eklentimizden bu kadar bahsetmişken ilk olarak eklentimizin adını söyleyelim eklentimizin ismi WordPress Auto Commenter Plugin (Wordpress Otomatik Yorum Eklentisi) kısacası WPACP diye geçiyor. Eklentimiz şu işe yarıyor. Web site sahiplerinin bir çoğu bilir ki arama motorları ve ziyaretçiler için bir yazının kalitelisini belirleyen en önemli etkenlerden bir tanesi de o yazıya yapılan yorum sayısı ve yapılan yorumlardaki yazıyla ilgili düşünceler. Hal böyleyken arama motorları sitenizde bulunan yazılara yapılan yorumlara önemli bir pay biçerken bunu fark eden web site sahipleri de hemen web sitelerine yorum attırıyorlar ve bu sayede hem ziyaretçilerine kaliteli bir site izlenimi veriyorlar hem de arama motorlarının gözünde iyi bir değer alıp aramalarda üst sıralara çıkmayı başarıyorlar.

Web site sahipleri sitelerine yorum kazandırmak için bazı yöntemler uygular. Bu yöntemler site sahibi kendi başına değer verdiği yazılara yorum atmak, webmaster forumlarında yorum atma işi yapan kişilere paralar saçarak yorum attırmak olarak sıralanabilir. Fakat bu yöntemlerden ilki sıkıcı ve yorucu olurken ikincisi de sonu gelmeyen bir para harcamadır. Çünkü bir site sürekli güncellenir ve her eklenen yazıya da yorum gerekir bu da sürekli bir para harcaması olacaktır. İşte tam bu noktada WPACP bizim yardımımıza geliyor.

WPACP eklentisini edindiğinizde elinizde istediğiniz zaman istediğiniz özellikle de tek bir tuşa basarak hazırlamış olduğumuz yorumlarınızı atabileceğiniz bir hizmet sağlıyor. Bu saye de tek bir sefer WPACP eklentisine sadece 55 TL ödiyorsunuz ve ömür boyu ekstra hiçbir ücret ödemeden bundan sonra yapılacak güncellemeleri de wordpress admin panelinden tek bir tuşla yapma imkanına sahip oluyorsunuz.WPACP eklentisi ile tek bir tuşa basarak istediğiniz kadar yorumu istediğiniz yazıya ya da yazılara atabiliyorsunuz bu sayede hem bu işi manuel olarak yapan kişilere para harcamaktan kurtuluyorsunuz hem daha hızlı yorum atmış oluyorsunuz hem de kendiniz arama motorlarına ve ziyaretçilerinize sevdirmiş oluyorsunuz. Bu sayede arama motorlarında yazılarınız üst sıralarda oluyor ve bu sayede hiti de artmış oluyor. Gelen ziyaretçilerde bol yorumlu bir site ile karşılaşınca sitenizden hoşnut oluyor ve sürekli olarak takip etmeye başlıyor.

Eklentiye indirmek için tıklayınız

Yazan Unknown 2 Yorumlar

2 yorum:

HER GÜN YÜZLERCE HAYAL KURAR İNSAN VE HİÇ
BİRİ GERCEK OLMAZ AMA UNUTMA BİR GÜN
GERÇEK YAŞARSIN HİÇBRİ HAYALE SIMAZ
İSTE İŞ FIRSATI SİZ HAYALERİNİZ GERCEKLEŞTİRİN
İS DETAYIN GÖRMEK İÇİN linki tıklayınız : http://gorevmodeli.com/ynkkarsilamaoda?id=5d7e928c

Yorum Gönder