Bitenekadar.com Reklam Ortaklığı (Tıklama Başına Kazanç)

Bir blogunuz var yada bir siteniz o kadar vakit harcayıp içeriğini tamamlıyorsunuz. Bu kadar emek harcayıp bir site açıyorsunuz yada blog tutuyorsunuz. Bu emeklerinizin karşılığında sitenizin yada blogunuzun site bir ek gelir sağlamasını istemez misin?




Bunun için farklı yollar mevcut; gelir ortaklığı yöntemleri, gösterim başına ödeme yöntemi ve tıklama başına kazanç yöntemi.

Bitenekadar.com'da tıklama başına ücret ödeme yöntemi bulunmaktadır. Her tıklama için size 0.04 tl ödemektedirler. Tıklama başına ödeme yapılan reklamların ortalamalarından daha yüksek bir gelir demek bu.

Bunun yanında sadece tıklama başına ücret ödemiyorlar.Sizin referansınızla gelen her kişinin ilk alışverişinde size de 3 tl veriyorlar. Bu da size artı bir kazanç sağlıyor.



Dahası da var. Bir ayda kaç tık gönderdiğinize bağlı olarak değişen bonusları da mevcut sistemin.
Örnek olarak;
Aylık 2500 ve üzeri tık gönderdiğinizde 25 tl bonus hesabınıza yatmaktadır.
Aylık 5000 ve üzeri tık gönderdiğinizde 50 tl bonus hesabınıza yatmaktadır.
Aylık 7500 ve üzeri tık gönderdiğinizde 75 tl bonus hesabınıza yatmaktadır.
Aylık 30000 ve üzeri tık gönderdiğinizde hesabınıza 2000 tl bonus yatmaktadır.

Sistemin iyi tarafı reklam ortağı olabilmeniz için bir web siteniz olması gerekmiyor. Facebook, Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde hesabınız varsa bile yeterli. Ortaklık linklerinizi farklı yerlerde dağıtarak sistemden kazanç elde edebiliyorsunuz.

Yazan Unknown Yorum yok

0 yorum:

Yorum Gönder