Blogger Navibar Nasıl Kaldırılır ?

Günümüzde bloggerlar oldukça çok bunun hepimiz farkındayız. Herkes bir blog tutuyor neredeyse. Tuttukları bu bloglara değişik eklentileri ekleyerek farklı bir görünüş sağlamaya çalışıyorlar.


İlk olarak benim göz zevkime yakışmadığını söyleyebileceğim bir görüntüye sahip olan blogger'ın kendi temalarını içersinde Navibarlar mevcut bu bar aslında çok işe yarayan bir şey size yeni ziyaretçi akışı sağlıyor. Fakat benim gibi bu barı kullanmak istemeyenler mutlaka vardır. Peki blogumuzdaki bu barı nasıl kaldırabiliriz. Genelde herkesin aklına bu soru oluşur. Aslında çok basit bir işlemle Navibardan kurtulmamız mümkün.


Navibarı blogumuzdan kaldırmak için izlememiz gereken yol blogumuza giriş yapıp tasarım sekmesinden HTML düzenleye giriyoruz ve Widget Şablonlarını Genişlet'in yanındaki kutucuğa tıklıyoruz. Daha sonra CTRL+F yapıp, 

]]></b:skin>

Kodunu arattıyoruz. Bulduğumuz kodun hemen üzerine aşağıdaki kodları yerleştiriyoruz ve blogumuzdaki sevmediğim navibardan kurtulmuş oluyoruz.



#navbar-iframe {
display: none !important;
}

kontrolu yapılmış olmasına rağmen bir sorun olması durumuna karşılık hemen kaydet demek yerine öncelikle bir önizleme yapıp çalışıp çalışmadığını kontrol ettikten sonra kayıt işlemini gerçekleştiriniz.

Yazan Unknown Yorum yok

0 yorum:

Yorum Gönder