Duvarınız Sticker İle Şenlensin

Duvar Stickerı NEDİR?


Duvar Stickeri yepyeni bir dekorasyon anlayışıdır. Ev, işyeri, ofis yada süslemek istediğiniz duvarlarınıza yada aklınıza gelebilecek diğer mekanlara uygulanabilir.


Duvar Stickeri plastik alaşımlı kendinden yapışkanlı vinil malzemeden üretilmektedir. Plastik özelliği sayesinde kağıt stickerlere oranla çok daha fazla dayanıklıdır, kalkma, ayrılma yapmaz. Dış alanda 8 yıl, iç alanda sonsuz garantisi vardır. Yapıştırılmaması gereken yerler sadece sıvalı duvarlar ve ısı yayan cihazlardır. Duvar Stickeri yepyeni bir dekorasyon anlayışıdır. Çok kısa bir sürede herhangi bir yapışkan yada karmaşık aletler kulanmadan, bir makas ve bir bez ile kolayca hiç yorulmadan uygulanır. İstediğiniz zamanda aynı rahatlıkla söküp çıkarılabilir. Birbirinden farklı modellerimiz ve renkleri ile seçenekleriniz sınırsız. Evinizin, işyeriniz, aklınıza gelen her mekanın görünümünü ufak bir dokunuşlar tamamen değiştirmek çok kolay. Üstelik sadece duvara değil düz olan her yüzeye yapışabildiğinden dekorasyon seçenekleriniz çok daha fazla artar.


Duvar stickeri uygulaması son derece kolaydır. Ürün size kesilmiş olarak gelir. 


Duvar, duvar kağıdı, fayans, ayna, cam, mobilya,beyaz eşyalar, sert zemin döşemeleri, tavan, alçıpan, tahta ve daha bizim aklımıza gelmeyen sizin geliştireceğiniz bir çok yere uygulanabilir. Yağlı boya hariç düz olan her türlü düz duvara yapışır. Saten,plastik,su bazlı ve duvar kağıdı üzerine rahatlıkla uygulanır. Son derece kolay ve yorucu olmayan bir uygulama yöntemi vardır. Stickerin arkasındaki beyaz kağıdı ayırınca, sticker şeffaf olan transfer kağıdında kalır. Üzerinde sticker olan transfer kağıdını duvara, önceden ayarladığınız yerine yapıştırın. Bir bez ile üzerinden bastırın ve transfer kağıdını yavaşça stickerden ayırıp çıkartın. 

Yazan Unknown Yorum yok

0 yorum:

Yorum Gönder